Ο Joaquin Cortes στην Αθήνα!

FLAMENCOνέα

Ο Joaquin Cortes, o σπουδαίος χορευτής και χορογράφος του Flamenco, επιστρέφει στην Αθήνα, στο «Christmas Theater», στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου (Βεΐκου), το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019.

Ο μοναδικός Joaquin Cortes ξεκινά ένα νέο ταξίδι συναισθημάτων και κρατάει την ουσία του χορού. Την ψυχή. Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος δίνει την ψυχή του σε μία νέα εντυπωσιακή παράσταση που έχει τίτλο “Esencia”.

Όπως έχει πει: «Αν δεν μπορείς να νιώσεις το flamenco δεν μπορείς και να το χορέψεις… Το φλαμένκο αποτελεί ξεχωριστή αυθεντική κουλτούρα, που ξεκίνησε από τα χαμηλότερα στρώματα της κοινωνίας και γι’ αυτό συγκινεί τους πάντες. Η τέχνη του φλαμένκο μπορεί να βελτιωθεί, αλλά ποτέ δεν μαθαίνεται. Γεννιέσαι μ’ αυτό το χάρισμα».

Ο Joaquin Cortes έχει αφήσει στο flamenco την δική του σφραγίδα. Ένα μοναδικό στυλ, που το αποκαλεί «μίξη» και γεμίζει με διάφορες επιρροές μέσα από μια διαρκή αναζήτηση της ταυτότητάς του. Όπως λέει: «Η γυναίκα της ζωής μου ήταν ανέκαθεν ο χορός».

Η νέα του παράσταση είναι το “Esencia”. Με 40 συντελεστές, μουσικούς και χορευτές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια και μοναδικές βιντεοπροβολές έρχεται και πάλι στην Αθήνα για να μας εντυπωσιάσει. Όπως έχει πει: «Ένας χορευτής δημιουργεί κυρίως για την ανάγκη του να επικοινωνήσει με τους άλλους, με το κοινό. Δημιουργεί για τους ανθρώπους που αγαπούν το ταξίδι και τους αρέσει να μαθαίνουν νέους τρόπους επικοινωνίας…»

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, Ώρα έναρξης: 20:00

Τιμή εισιτηρίων
Πλατεία και Κερκίδα (θεατρικά καθίσματα)
VIP ζώνη: 90 ευρώ
A ζώνη: 78 ευρώ
Β ζώνη: 68 ευρώ
Κερκίδα (καθίσματα κερκίδας)
Γ ζώνη: 54 ευρώ
Δ ζώνη: 42 ευρώ
Ε ζώνη: κανονικό 30 ευρώ, παιδικό – εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 25 ευρώ
Θέσεις ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση): 25 ευρώ, συνοδός 30 ευρώ

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες 211 77 01 700
Για κρατήσεις θέσεων ΑΜΕΑ επικοινωνήστε στο 211 77 01 700

Προπώληση
211 77 01 700
www.christmastheater.gr
www.viva.gr